5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mediafix

MEDIAFIX is een gespecialiseerde service die zich richt op de digitalisering van verschillende vormen van media en zorgt voor het behoud en de verbetering van waardevolle herinneringen en historische inhoud. Hun uitgebreide dienstenaanbod omvat de digitalisering van dia’s, negatieven, foto’s en verschillende video- en audioformaten, en voorziet in een breed scala aan behoeften op het gebied van mediaconversie. Het proces is gestroomlijnd en klantgericht, zodat klanten hun media eenvoudig kunnen indienen voor digitalisering, zodat hun dierbare herinneringen veilig en professioneel worden omgezet in een digitaal formaat. Het bedrijf biedt ook inhoud via zijn blog, het delen van kennis en updates over trends en technologieën op het gebied van mediadigitalisering, wat zijn expertise en toewijding aan klanteneducatie en uitmuntende service weerspiegelt. Door zijn uitgebreide diensten helpt MEDIAFIX individuen en organisaties hun belangrijke herinneringen en historische gegevens te beschermen tegen achteruitgang en verlies, en bevordert het de levensduur en toegankelijkheid van diverse media-inhoud in het digitale tijdperk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mediafix. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Mediafix? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Mediafix. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Mediafix, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Mediafix kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Mediafix

Mediafix

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.