5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Ik ben goed geholpen.
  Ik had een internationaal rijbewijs nodig in amerika en deze website leek mij een prima optie, ik heb eigenlijk ook niet echt verder gekeken naar andere opties. In ieder geval ben ik snel geholpen voor een goede prijs, ik kan lekker rijden in het buitenland :). Bedankt voor de goede hulp en tot een volgende keer, mocht dat nodig zijn.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

International Drivers Association

De International Drivers Association (IDA) is een uitgebreid platform dat de verwerving van het internationaal rijbewijs (IDP) vergemakkelijkt, een essentieel document voor personen die in het buitenland willen rijden. Het IDP, dat in meer dan 150 landen wordt erkend en geaccepteerd, fungeert als een aanvullend document op een nationaal rijbewijs en vergemakkelijkt naadloze mobiliteit met voertuigen over internationale grenzen heen. IDA is gespecialiseerd in het verstrekken van dit essentiële reisdocument volgens de regels van de Verenigde Naties op een competente en snelle manier, zodat reizigers met vertrouwen en op een legale manier aan hun internationale avontuur kunnen beginnen. In een poging zich aan te passen aan de moderne behoeften van reizigers wereldwijd, biedt de vereniging zowel fysieke als digitale versies van de IDP aan, met de nadruk op flexibiliteit en gemak. De digitale IDP biedt snelle toegang, zodat reizigers hun plannen zonder vertraging kunnen uitvoeren, wat de algehele reiservaring verbetert. IDA’s uitgebreide website fungeert ook als een opslagplaats van waardevolle informatie, die gebruikers wegwijs maakt in de noodzaak van een IDP in verschillende landen en essentiële inzichten geeft in het rijden in verschillende internationale locaties.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met International Drivers Association. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van International Drivers Association, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van International Drivers Association, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij International Drivers Association dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar International Drivers Association is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van International Drivers Association

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij International Drivers Association.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.