5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

iProVPN

iProVPN is een op privacy gerichte VPN-service die een veilige manier biedt om onbeperkt over het internet te surfen en toegang te krijgen tot inhoud. Het biedt een uitgebreide reeks functies, waaronder AES 256-bits encryptie, onbeperkte bandbreedte, gesplitste tunneling, gelijktijdige verbindingen voor maximaal 10 apparaten en een internet kill switch. Het bevat ook een ad-blocker om uw online ervaring te verbeteren. iProVPN is ontworpen voor eenvoud en ondersteunt een groot aantal platforms, waaronder MacOS, Windows, Android, iOS en biedt zelfs browserextensies voor Chrome, Firefox en Edge, evenals apps voor Android TV en Firestick. Met servers in meer dan 45 landen is het gericht op het omzeilen van overheidscensuur en geobeperkingen, bescherming tegen gegevensdiefstal en het anoniem houden van de browsegeschiedenis. De plannen omvatten maandelijkse, jaarlijkse en 2-jarige opties met een 30-dagen geld-terug-garantie, met als doel een flexibele en risicovrije VPN-oplossing te bieden voor internetgebruikers wereldwijd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met iProVPN. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van iProVPN? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van iProVPN. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van iProVPN, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van iProVPN kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk iProVPN

iProVPN

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.