5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

D-ICT Solutions

D-ICT Solutions is een onderwijs- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in ICT- en managementopleidingen. Ze bieden meer dan 100 erkende trainingsprogramma’s op verschillende niveaus, waaronder beroepsonderwijs en hoger onderwijs. De organisatie richt zich op verschillende belangrijke gebieden, zoals Agile-methodologieën, applicatiebeheer en -ontwikkeling, architectuur & governance, IT-servicemanagement en projectmanagement. D-ICT Solutions bedient een breed publiek, variërend van individuen die hun professionele vaardigheden willen verbeteren tot organisaties die hun operationele efficiëntie willen verbeteren. Hun trainingsaanbod wordt aangevuld met consultancydiensten, waarbij ervaren consultants inzichten en strategieën bieden die zijn afgestemd op specifieke behoeften van de sector. Daarnaast biedt D-ICT Solutions interim managementdiensten, waarbij ervaren professionals zoals projectmanagers en scrum masters worden ingezet voor organisaties die tijdelijk leiderschap of gespecialiseerde expertise nodig hebben. Het bedrijf positioneert zichzelf als een flexibele aanbieder van leermogelijkheden en heeft instructeurs in dienst die ook als actieve consultants fungeren, zodat de training relevant en up-to-date is met de huidige industrienormen en -praktijken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met D-ICT Solutions. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van D-ICT Solutions vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van D-ICT Solutions. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met D-ICT Solutions en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over D-ICT Solutions voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk D-ICT Solutions

D-ICT Solutions

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.