5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Trustoo

Trustoo is een online platform dat particulieren in contact brengt met verschillende dienstverleners in hun omgeving. Via het platform kunnen gebruikers bedrijven vinden voor specifieke diensten die ze nodig hebben, van accountants en advocaten tot decorateurs en verhuizers. Gebruikers kunnen hun taak beschrijven en voorstellen ontvangen van maximaal vier verschillende bedrijven, zodat ze prijzen kunnen vergelijken en de beste match voor hun behoeften kunnen kiezen. Trustoo richt zich op het eenvoudig en efficiënt maken van het vinden en selecteren van dienstverleners. Het platform toont een selectie van de beste lokale bedrijven en stelt gebruikers in staat om te filteren op specialiteit om precies aan hun eisen te voldoen. Zodra gebruikers een bedrijf hebben gevonden dat aan hun behoeften voldoet, kunnen ze direct contact opnemen met de dienstverlener om de details af te ronden en het project te starten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Trustoo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over Trustoo van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of Trustoo iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Trustoo

Trustoo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.