Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Jimdo

Jimbo is een internationale aanbieder van een dienstverlening rondom websites en webhosting met bijbehorende software en tools. Een klant kan gratis een account aanmaken bij Jimdo om een website of een webshop te creëren en hoeft hierbij geen enkele technische kennis te hebben omdat de website helemaal met drag & drop in elkaar kunnen worden gezet. De websites bij Jimdo zijn 100% responsive, hierdoor werken ze goed op allerlei formaten schermen, verder kan de gebruiker ten allen tijden wijzigingen doorvoeren op de website die direct gepubliceerd kunnen worden. Naast de website service heeft Jimdo ook een service beschikbaar waarmee eenvoudig bedrijfslogo’s kunnen worden gemaakt, dit is helemaal gratis voor iemand met een account bij Jimdo. Klanten die graag wat hulp krijgen bij het ontwerpen van een logo of een website kunnen eenvoudig contact opnemen met de support, die helpt dan graag verder.

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Jimdo vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Jimdo. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Jimdo en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Jimdo voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Jimdo

Jimdo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.