Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

MyHeritage

MyHeritage is een online dienstverlening waar gebruikers hun stamboom kunnen uitbreiden, nieuwe familieleden kunnen opzoeken en miljarden historische gegevens kunnen verkennen. Dankzij de uitgebreide database en technologie achter de website kunnen gebruikers etnische achtergronden onthullen, op die manier kan er meer over de geschiedenis van de familie en de voorouders worden gevonden. Aanmelden kan gratis, gebruikers kunnen daarbij 14 dagen een gratis proefperiode uitproberen, daarna kunnen klanten optioneel overgaan op een premium account voor een maandbedrag.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van MyHeritage? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van MyHeritage. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van MyHeritage, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van MyHeritage kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk MyHeritage

MyHeritage

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.