3.3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6.6/10
(28 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 28
 1. Beoordeling:

  10
  Koffer afhandeling
  Keurig geholpen door koerier die de koffers kwam halen koerier zeer vriendelijk keurig informatie over afleveren koffers op Schiphol zeer relax alleen met hand bagage reizen voor herhaling vatbaar
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede dienstverlening
  Top service! Heel prettige en vriendelijke jongeman kwam mijn koffer ophalen. Keurig een SMSje even voor hij arriveert. Koffer wordt netjes verzegeld in jouw bijzijn. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen, het scheelt echt een hoop gedoe op de luchthaven.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Niet alle bestemmingen van Transavia zijn toegestaan
  In tegenstelling tot wat wordt beweerd op de site worden niet alle bestemming van Transavia ondersteund. De aankomstluchthaven Marrakech, een van de bestemmingen van Transavia, is niet toegestaan.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Slecht bedrijf
  Keurige Agent en netjes optijd.
  De koffers konden niet meegenomen worden omdat er een hondje mee gaat… raar verhaal wat hebben mijn koffers daarmee te maken. Maar goed daardoor kreeg het systeem een storing waardoor de koffers niet mee konden. Klantenservice helpt niet waardoor wij ons geld kwijt zijn..
  0

  2

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Top concept!
  Dit hadden we veel eerder moeten weten! Wat is dit heerlijk op vakantie gaan. De koffers worden keurig op het afgesproken tijdstip opgehaald door een aardige Luggo agent en je ziet ze weer keurig terug op de afhaalband bij land van aankomst. Geen gesleep meer met koffers, ideaal! Dit is voortaan een standaard manier van reizen voor ons! Dank je wel Luggo voor de fantastische service 🙂
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  Erg handig en goede ervaring
  Zo te lezen gaat het ook wel eens mis, maar voor ons was dit werkelijk een vondst en een ideale extra service om het reiscomfort te verhogen en de wachttijd te verkorten. Jammer dat het bedrijf blijkbaar niet vlekkeloos werkt, maar voor mij en ons was dit een super soepele ervaring en dat mag ook gezegd. Hopelijk krijgen ze de boel op orde en kunnen wij het nog eens gebruiken.
  2

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Oplichters
  Hele aardige agent en kwam ook tijd. Uiteindelijk de koffers niet meegenomen omdat ik bij TRansavia ook watersportuitrusting heb geboekt. Daardoor kwamen er errors in het systeem. Kunnen ze niets aandoen volgens de klantenservice. Hierdoor de koffers niet meegenomen. Natuurlijk grote onzin. En geld terug? Daar reageren ze niet op. Kun je gewoon naar fluiten. Agent zei zelf notabene dat dit vaak voorkomt. Leuk om voor een stel oplichters te moeten werken!!!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Slechte service
  Vandaag zouden ze onze koffers komen halen. We dachten ivm de drukte slim te zijn om onze ruimbagage koffers vast op te laten halen. Bij ophalen blijkt dat het alleen om ruimbagage koffers gaat. Dit staat niet vermeld op de site, in elke zin wordt bagage gebruikt nml. Foto op de site staan alle soorten koffers afgebeeld dus erg misleidend. Super vervelend. Willen we ons geld terugvragen ivm onduidelijk zijn op de site, zeggen ze dat ze hun kosten al gemaakt hebben. Hoe dan?! Als ze nou zouden meedenken en zeggen: we compenseren de reiskosten die wij gemaakt hebben wel zou nog enigzins acceptabel zijn. Zeer slechte service, en totaal niet meedenkend.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  Helemaaaaaaaaal niks
  HALLO HELAAS
  EEN SLECHT BEGIN,
  STORING EN IK KAN SLEPEN.
  middagje vrij en wachten, maar
  Helaas pindakaas.
  Nooit meer
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  10
  Top concept!
  Aanvankelijk erg getwijfeld maar toch gedaan. Het ging over een reis naar Turkije. Koffers werden keuring op tijd opgehaald. Chauffeur neemt contact met je op voor aankomst en binnen 2 uur hadden we een mailtje dat koffers afgeleverd waren op Schiphol.
  Bij aankomst volgende dag in Turkije waren de koffers als een van de eersten op de baggage belt.
  Bel bij onduidelijkheid met het bedrijf, zorg dat je app op orde is en dan komt het zeker goed.
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Heel goed gegaan!
  Wij hebben lang getwijfeld om deze koffer service te boeken vanwege de hele slechte en hele goede reviews want wat klopt er dan van? Besloten om het toch te proberen en wat zijn wij blij dat we dat gedaan hebben! Kreeg de dag voor vertrek een sms met een tijdslot waarvan ik in eerste instantie niet happy van werd (19.00-22.00) omdat we om
  1.00 uur alweer uit bed moesten maar de jongen kwam om 20.00 uur. Prima! Keurige identificatie middels je Luggo account en een pincode. Koffers gewogen en geseald en vervolgens een foto van je koffer(s) met het seal nummer in je luggo account. Dit alles duurde ongeveer een kwartiertje. Een keurige, vriendelijke jongeman ondanks de hitte op deze dag (dinsdag 19 juli) en een busje vol met koffers. Geen sms gekregen dat koffers op Schiphol waren maar vanwege de AirTag in mijn koffer vond ik dat geen probleem omdat ik kon volgen waar de koffers waren. Op de eindbestemming kwamen de koffers als een van de eersten van de band. Het meest prettige is wel dat we op Schiphol direct in de rij van security konden en daardoor één a twee uur hebben bespaard door het overslaan van kofferincheck. Wij (4 koffers) zijn in ieder geval heel tevreden!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  slechte bereikbaarheid en restitutie
  wij waren ingecheckt voor een vlucht naar Bari. De agent van Luggo kwam op de afgesproken tijd onze bagage halen. Bij de inname van de bagage werd er een systeemfout gemeld. De koffer werd niet meegenomen en de opdracht geannuleerd. Ons werd meegedeeld dat de betaalde kosten direct terugbetaald zouden worden. De terugbetaling is (na drie weken) nog steeds niet gedaan. Op e-mails wordt niet gereageerd. De telefoon wordt niet opgenomen. Kortom helemaal knudde
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Zijn oplichters, bij mij hetzelfde gebeurt in juni, net zoals vele anderen. Ze komen er mee weg. Rechtsbijstand geeft aan dat zij verantwoordelijk zijn, maar gaan er geen zaak van maken, omdat het bedrag te laag is. Verder geven ze geen antwoord op geen enkele mail en schuiven het probleem door naar Corendon. Weg geld. Oplichters zijn het en begreep al via ander review sites dat de eigenaren niet zulke lieverdjes zijn. Maar dat blijkt dan wel weer hoe ze met klanten omgaan
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 13. Beoordeling:

  10
  Extra betalen
  De medewerker van Luggo kwam onze koffers ophalen. Volgens hem moet je voor alle twee een boeking hebben. Dat had ik uiteraard niet. Geboekt twee koffers. Er staat nergens dat je per persoon moet boeken. Ik moest nu wel 15 euro betalen voor de wijziging. Dit kan niet. Dit wordt ook niet aangegeven als je gaat boeken. Ik had geen keus. Als ik niet zou betalen zouden de koffers niet mee genomen worden. Dit kan en mag niet. Dit is niet duidelijk. Het kan dan niet zo zijn dat je 15 euro moeten betalen voor de wijziging.
  0

  2

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  10
  Zorgeloze koffer afhandeling
  Ik vond dit heel relaxed. Koffer op tijd gehaald en bericht dat hij was aangekomen op Schiphol. Geen stress en dubbel in de rij staan. En hij kwam als eerste op de bagageband bij aankomst.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  10
  Reis naar Kos
  Voor onze reis naar Kos met Transavia luggo ingeschakeld ivm de chaos op Schiphol we hebben in tegenstelling met andere alleen maar positieve ervaringen super aardig chauffeur uit Friesland en 2uur later bagage afgeleverd op Schiphol. Bij aankomst op Kos rolde de bagage keurig van de band voor ons luggo 5 sterren
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Luggo

Luggo, onderdeel van Luggage Care BV, werd opgericht in 2018 en is gevestigd Op Schiphol-Rijk. Het bedrijf verzorgt het bagagetransport voor mensen die comfortabel en zorgeloos willen reizen. Een gecertificeerde medewerker van Luggo komt de bagage thuis ophalen en verzegelt die. Vervolgens gaat die bagage naar de luchthaven en van daar naar de bestemming. Via een app op de smartphone is het op ieder moment mogelijk na te gaan waar de bagage zich precies bevindt dankzij de unieke verificatiecode die aan ieder bagagestuk wordt toegewezen. Op de luchthaven van bestemming kan uiteindelijk de bagage opgehaald worden. Reizen zonder bagage zorgt voor tijdswinst en reiscomfort, net wat Luggo met de dienstverlening wilde bereiken. Voor Luggo speelt tevens het milieuvriendelijke aspect mee, zonder bagage kunnen reizigers namelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven in plaats van met de eigen auto.De Luggo Agents die de bagage behandelen, moeten voldoen aan strenge veiligheidsvereisten, waaronder een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit moet de reizigers verzekeren van een professionele en veilige behandeling van hun persoonlijke spullen.De klantendienst is telefonisch en via e-mail bereikbaar. Voor e-mails wordt een reactie binnen 1 werkdag aangegeven op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Luggo. De beoordeling van 6.6/10 is gebaseerd op 28 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Luggo vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Luggo. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Luggo en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Luggo voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Luggo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Luggo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.