5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Prachtig Bevallen

Prachtig Bevallen is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van zwangere vrouwen die op een natuurlijke en minder pijnlijke manier willen bevallen. Ze bieden een reeks diensten en producten aan, waaronder zwangerschapsyoga, hypnobirthing, zwangerschapsmassages en de verhuur van Elle Tens-apparaten. De Elle Tens is een apparaat dat gebruikt kan worden voor natuurlijke pijnstilling tijdens de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis. Het werkt door elektroden op de rugspieren te plaatsen, die de zenuwbanen stimuleren en de pijnsignalen naar de hersenen onderbreken. Tegelijkertijd stimuleert het apparaat de aanmaak van endorfines, het lichaamseigen pijnstillende middel. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de huur van de Elle Tens. Prachtig Bevallen biedt ook antwoorden op veelgestelde vragen over de Elle Tens en biedt klanten de mogelijkheid om het apparaat te laten opsturen of op te halen. Het bedrijf streeft ernaar om alle aanstaande moeders de voordelen van een Elle Tens-apparaat tijdens de bevalling te bieden en zorgt ervoor dat de apparaten gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Prachtig Bevallen. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Prachtig Bevallen, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Prachtig Bevallen. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Prachtig Bevallen

Prachtig Bevallen

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.