5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TrainMore

TrainMore is een Nederlands fitness merk dat een keten van sportscholen en fitnessclubs exploiteert door heel Nederland. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benadering van fitness en biedt moderne faciliteiten, een breed scala aan groepslessen en gepersonaliseerde trainingsopties voor verschillende niveaus en -doelen. Een van de unieke verkooppunten van TrainMore is het motiverende concept: hoe meer je traint, hoe minder je betaalt. Het merk stimuleert leden om vaker te trainen door bij elk bezoek een korting op het lidmaatschap aan te bieden. Deze aanpak stimuleert leden om een consistente trainingsroutine aan te houden en betere resultaten te behalen. De fitnessclubs van TrainMore zijn ontworpen met een eigentijdse esthetiek en bieden een gastvrije en energieke sfeer. De faciliteiten zijn uitgerust met state-of-the-art fitnessapparatuur en functionele trainingszones, ruime groepsles studio’s en ontspanningsruimtes. Het merk benadrukt ook het belang van persoonlijke aandacht en begeleiding, met professionele trainers die klaar staan om leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. De groepslessen bij TrainMore zijn geschikt voor een breed scala aan interesses en fitnessniveaus, van yoga en Pilates tot high-intensity interval training en spinning. Ze bieden gespecialiseerde programma’s zoals personal training, small group training en voedingscoaching om leden een uitgebreide ervaring te bieden. TrainMore bouwt aan een Nederlands fitnessmerk dat zich richt op het bieden van een dynamische en motiverende omgeving voor mensen die hun fysieke welzijn willen verbeteren. Met zijn innovatieve op incentives gebaseerde lidmaatschap systeem, moderne faciliteiten en diverse fitnessopties wil TrainMore sporten leuker en toegankelijker maken voor mensen van alle niveaus.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TrainMore. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld TrainMore, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over TrainMore. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk TrainMore

TrainMore

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.