5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Raven.com

Raven.com is een website gewijd aan de digitale diensten van Raven, een bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor het scannen van documenten. Het belangrijkste product op de site is de Raven Scanner, een documentscanner ontworpen met een intuïtieve interface waarmee gebruikers documenten in één stap kunnen scannen en bewerken. De scanner biedt opties voor dubbelzijdig scannen, kwaliteitsaanpassing en kleurselectie. De scanner vertaalt ook gescande tekst naar machineleesbare tekst. Een van de meest opvallende functies van de scanner is de mogelijkheid om gescande bestanden direct te verzenden naar meer dan tien verschillende bestemmingen, waaronder e-mail, fax en verschillende cloud-opslagdiensten, zonder dat er een computer nodig is. Naast de scanhardware geeft de website details over de diensten die worden aangeboden door Raven Cloud, het eigen cloudopslag- en documentbeheersysteem van het bedrijf. Raven Cloud biedt functies zoals het bewerken en delen van PDF-documenten, geavanceerd zoeken en filteren, rolgebaseerde gebruikersrechten en geautomatiseerd versiebeheer. De website vergelijkt ook de functies van Raven Cloud met andere opslagplannen en benadrukt de unieke kenmerken van de diensten van Raven, zoals onbeperkte opslag, een speciaal inkomend e-mailadres, handschriftherkenning en live telefonische ondersteuning. De site bevat ook opties om je aan te melden voor een gratis account of om de Raven Scanner direct aan te schaffen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Raven.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Raven.com, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Raven.com. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Raven.com

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Raven.com.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.