5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Teamtailor

Teamtailor is een leverancier van oplossingen voor werving en selectie en employer branding en biedt een geavanceerd Applicant Tracking System (ATS) voor bedrijven van elke omvang. De software is ontworpen om organisaties te helpen toptalent aan te trekken, te binden en aan te nemen door het wervingsproces te stroomlijnen en te verbeteren. Het primaire aanbod van Teamtailor richt zich op candidate experience en recruitment analytics. Voor branding biedt het platform een aanpasbare carrièresite, campagnepagina’s, contentblokken en social media-integratie. Het doel is om bedrijven te helpen zichzelf te onderscheiden, een sterke eerste indruk te maken en effectief in contact te komen met potentiële kandidaten. Met een focus op de kandidaatervaring stelt Teamtailor organisaties in staat om contact te leggen en relaties op te bouwen met potentiële kandidaten. Het platform biedt functies zoals Candidate Chat, Candidate Recommendations en Candidate Net Promoter Score (NPS), evenals verschillende berichtopties. Deze set tools is ontworpen om de communicatie en interactie met kandidaten te verbeteren, waardoor de wervingservaring aantrekkelijker wordt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Teamtailor. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Teamtailor, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Teamtailor. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Teamtailor

Teamtailor

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.