1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Vermijd Trunkrs
  Track and trace is de grootste onzin die ik ooit heb gezien van alle bezorgdiensten waar ik mee te maken heb gehad. Men zegt weleens dat PostNL slecht is…. Dan heb je nog nooit een echt slechte dienst als Trunkrs meegemaakt.

  Track and trace blijft staan op “sorteren”. De aangegeven bezorgingstijd bleef in de loop van de dag steeds maar verschuiven naar een later tijdstip, terwijl het steeds op “sorteren” stond. De chatmedewerker probeerde me nog gerust te stellen dat de bezorger onderweg was, maar ik weet wel beter na zoveel bestellingen. Niet eens 20 minuten later krijg ik al de bevestiging dat de bezorging op dezelfde dag niet ging lukken.

  Niet alleen werkt hun Track and Trace voor geen nanometer, hun klantenservice houdt je ook nog eens voor de gek. Wees eens eerlijk en geef mensen duidelijkheid, zodat ze niet tevergeefs en vol verwachting thuis zitten te wachten op een pakketje dat toch niet gaat komen.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Trunkrs

Het bedrijf Trunkrs is een koeriersdienst die voornamelijk zijn gespecialiseerd in Same Day Delivery. Dat wil zeggen dat bestellingen op de dag van plaatsing al thuisbezorgd kunnen worden. Dit kan handig zijn bij haast of bijvoorbeeld bij bederfelijke producten zoals voeding. Daarnaast biedt het bedrijf ook de inmiddels gangbare Next Day Delivery aan. Op de website staat veel informatie over bijvoorbeeld de duurzaamheidsdoelen en servicegraad die Trunkrs nastreeft. Hier is het ook mogelijk om je pakket te traceren of om een vraag te stellen over een zending.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Trunkrs. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Trunkrs vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Trunkrs. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Trunkrs en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Trunkrs voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Trunkrs

Trunkrs

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.