5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tutorials Point

Tutorials Point is een online platform dat een breed scala aan leermiddelen en tutorials biedt voor verschillende programmeertalen, software technologieën en andere computergerelateerde onderwerpen. Het platform biedt uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen tutorials, praktische voorbeelden en interactieve oefeningen voor leerlingen van alle niveaus, van beginners tot gevorderde ontwikkelaars. Tutorials Point is opgericht door twee broers uit India. Aanvankelijk bood het platform alleen tutorials over programmeertalen zoals Java, C en C++, maar sindsdien is het uitgebreid met een reeks andere technologieën zoals big data, machine learning, kunstmatige intelligentie en meer. De tutorials en cursussen van de site zijn georganiseerd in verschillende categorieën en subcategorieën, waardoor het voor leerlingen gemakkelijk is om het onderwerp te vinden waarin ze geïnteresseerd zijn. Het platform biedt ook verschillende functies zoals code-editors, online compilers en quizzen om leerlingen te helpen oefenen en hun kennis te testen. Tutorials Point biedt zowel gratis als betaalde cursussen, waarbij de betaalde cursussen meer diepgaande inhoud en certificering na voltooiing bieden. Het platform biedt ook bedrijfsopleidingen en adviesdiensten voor bedrijven die hun werknemers moeten bijscholen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tutorials Point. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Tutorials Point, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Tutorials Point, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Tutorials Point dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Tutorials Point is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tutorials Point

Tutorials Point

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.