5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

CrediNord

CrediNord is een verstrekker van kredieten aan bedrijven. Het gaat hierbij om relatief kleine leningen die worden verstrekt aan ondernemers en kleine bedrijven. Doordat de leenbedragen wat lager liggen kan de beoordeling van de aanvragen grotendeels automatisch en een stuk sneller dan bij de grote banken. Daardoor kunnen ondernemers sneller over het geld beschikken, mits natuurlijk de aanvraag voor de lening wordt goedgekeurd. Het bedrijf is aan het groeien en is begonnen in Scandinavië, inmiddels zijn ze ook bezig met het betreden van de markt in bijvoorbeeld Nederland en Duitsland. Volgens het bedrijf kun je in een minuut al een aanvraag indienen en hoor je kort daarna of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening bij CrediNord.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met CrediNord. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij CrediNord. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk CrediNord is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met CrediNord, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je CrediNord aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk CrediNord

CrediNord

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.