Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews

Lender & Spender

Bij Lender & Spender is het mogelijk om als consument een geldbedrag te lenen tegen een vooraf bepaalde rente. Een dergelijke lening kan bijvoorbeeld voor een grote uitgave of een verbouwing worden gebruikt. De website geeft toegang voor een aanvraag van een lening en de website heeft aan AFM vergunning.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Lender & Spender. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Lender & Spender is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Lender & Spender, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Lender & Spender aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Prima
  Prima verlopen lening. Inderdaad netjes volgens de afgesproken voorwaarden verlopen. Geen verborgen addertjes.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Snel en makkelijk
  Snel en makkelijk een lening gekregen bij Lender en Spender. Helder contact en voorwaarden. Ik kan weer verder!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Lender & Spender

Lender en spender

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.