Een bedrijfsprofiel over MSC Cruises

Naast het bieden van een gratis en onafhankelijk platform voor mensen om recensies te schrijven en te lezen, nemen we periodiek de bedrijven op de site onder de loep. Dit is om consumenten meer inzicht te geven in de achtergrond van een bepaalde organisatie en om hen meer informatie te geven over het bedrijf waarmee ze mogelijk zaken willen doen.

Deze keer nemen we MSC Cruises onder de loep. Een grote cruisemaatschappij met bestemmingen die variëren van de Canarische Eilanden tot de Noordpool en van Zuid-Amerika tot de Middellandse Zee. De cruisemaatschappij richt zich op klanten van over de hele wereld, of ze nu op zoek zijn naar een korte cruise van 3 dagen of een wereldcruise van enkele maanden. Met zoveel opties en 20 verschillende schepen om uit te kiezen, is het de moeite waard om de voor- en nadelen van het bedrijf nader te bekijken en een aantal veelgestelde vragen te beantwoorden.

Inhoudsopgave

MSC Cruises

MSC Cruises is een van ’s werelds grootste en meest diverse cruisemaatschappijen en biedt een breed scala aan cruises naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder diverse Caribische cruises, Middellandse Zee cruises en bestemmingen in het Midden-Oosten zoals Dubai. Met een vloot van meer dan 20 schepen en een streven naar innovatie, duurzaamheid en klantenservice heeft MSC Cruises een trouwe klantenkring opgebouwd onder reizigers van alle leeftijden en achtergronden.

Een kleine bedrijfsgeschiedenis

MSC Cruises werd in 1960 opgericht door Gianluigi Aponte als een vrachtvervoersbedrijf. In de loop der jaren breidde het bedrijf zich uit tot passagierscruises, waarbij het eerste MSC cruiseschip in 1988 te water werd gelaten. De Italiaanse familie Aponte is al honderden jaren betrokken bij scheepvaart en transport. Na al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste particuliere cruiseoperator ter wereld.

Huidige activiteiten

Tegenwoordig exploiteert MSC Cruises een grote vloot cruiseschepen die een grote verscheidenheid aan routes en bestemmingen biedt. De schepen van het bedrijf variëren in grootte van de intieme MSC Armonia, die plaats biedt aan iets meer dan 2.000 passagiers, tot de ruime MSC Grandiosa, die plaats biedt aan 6.000 passagiers.

MSC Cruises biedt een verscheidenheid aan cruises naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder het Caribisch gebied, het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten. De routes van het bedrijf variëren in lengte van korte weekendcruises tot reizen van meerdere weken en omvatten een verscheidenheid aan excursies en activiteiten aan wal. Sommige bestemmingen zoals de Canarische Eilanden lenen zich beter voor een kortere reis, maar andere concepten zoals de Wereldcruise of de Amerika-cruise kunnen meerdere maanden duren. Door deze meer dan een jaar van tevoren te boeken, kan de reiziger kortingen en extra voordelen krijgen.

MSC Cruises Logo

MSC Cruises heeft een aantal vertrekhavens en terminals voor haar cruises, waaronder verschillende in Europa zoals de Barcelona Cruise Terminal, of die in Rotterdam of Dubai. Laten we de vertrekhavens en terminals van MSC Cruises in Hamburg, Southampton en Stockholm eens nader bekijken:

Hamburg:

MSC Cruises opereert vanuit het Hamburg Cruise Centre, gelegen in het hart van de stad. De terminal is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met een verscheidenheid aan bussen, treinen en taxi’s. Het Hamburg Cruise Centre biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een grote wachtruimte, bagageopslag en eetgelegenheden.

Southampton:

MSC Cruises opereert vanuit de Southampton Cruise Terminal, gelegen in het hart van de waterkant van de stad. De terminal is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein of bus en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een grote wachtruimte, bagageopslag en eetgelegenheden. Southampton Cruise Terminal ligt ook dicht bij een verscheidenheid aan winkels en attracties, waardoor het een geweldige uitvalsbasis is om de stad te verkennen.

Stockholm:

MSC Cruises vaart vanaf de Stockholm Frihamnen Cruise Terminal, gelegen aan de rand van de stad. De terminal is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende bussen en treinen. De Stockholm Frihamnen Cruise Terminal biedt een aantal voorzieningen, waaronder een grote wachtruimte, bagageopslag en eetgelegenheden.

Naast deze havens en terminals opereert MSC Cruises vanuit een aantal andere havens en terminals in Europa en de wereld. Passagiers kunnen kiezen uit een groot aantal vertrekpunten, waardoor het gemakkelijk is om een haven te vinden die handig en toegankelijk is voor hun behoeften.

MSC Cruises adverteert bij potentiële passagiers met een hoogwaardige, persoonlijke cruise-ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan diners, entertainment en recreatiemogelijkheden op zijn schepen, met activiteiten voor passagiers van alle leeftijden en interesses. MSC Cruises biedt ook uitstekende klantenservice en ondersteuning, met een toegewijd team van reisadviseurs en klantenservicemedewerkers die beschikbaar zijn om passagiers voor, tijdens en na hun cruise te helpen. Of u nu op zoek bent naar een kort weekendje weg of een avontuur van meerdere weken, MSC Cruises streeft ernaar een gevarieerd aanbod van routes aan te bieden die zeker aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

MSC Cruises

Veelgestelde vragen over MSC Cruises

Waarom zijn MSC cruises zo goedkoop?

Voor veel reizigers en vakantiegangers die hun volgende cruise overwegen, heeft MSC Cruises de reputatie betaalbare cruises aan te bieden in vergelijking met andere cruisemaatschappijen. Er zijn verschillende redenen waarom MSC Cruises vaak goedkoper is dan andere cruisemaatschappijen. Het bedrijf heeft een grote vloot schepen, waardoor het zijn vaste kosten over een groter aantal passagiers kan spreiden. Dit kan resulteren in lagere prijzen voor passagiers. Bovendien heeft MSC Cruises zwaar geïnvesteerd in nieuwe technologie en apparatuur om de exploitatiekosten te drukken.
Daarnaast biedt MSC Cruises een breed scala aan cruiseroutes naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder zowel populaire als minder bekende havens. Ten slotte biedt het vaak speciale promoties en aanbiedingen om nieuwe klanten aan te trekken en zijn schepen te vullen.

Hoe kan ik online een MSC cruise boeken?

Er zijn verschillende platforms die MSC cruises aanbieden, maar ze hebben ook hun eigen website, beschikbaar in meer dan 25 talen, met een klantenservice die door de cruisemaatschappij zelf wordt bemand. Het kan de moeite waard zijn om de kortingen en promoties op de website van de cruisemaatschappij te controleren, omdat deze mogelijk niet beschikbaar zijn als u uw cruise via een platform van derden boekt. De maatschappij biedt Last Minute deals, pakketkortingen en andere promoties aan om rechtstreeks bij hen te boeken.

Zijn MSC Cruises all inclusive?

De meeste MSC cruises zijn all-inclusive, waaronder zaken als restaurantmaaltijden, drankjes, roomservice en service aan boord. Het is belangrijk op te merken dat niet alle MSC Cruises all-inclusive pakketten aanbieden, en zelfs degenen die dat wel doen kunnen beperkingen en uitsluitingen hebben. Passagiers moeten zorgvuldig de in- en uitsluitingen controleren van elk pakket dat ze overwegen en ervoor zorgen dat ze zich bewust zijn van eventuele extra kosten die niet worden gedekt.

MSC Cruises

Welke schepen heeft MSC Cruises?

MSC Cruises heeft een grote vloot van cruiseschepen, met een aantal verschillende klassen en namen. Enkele schepen in de vloot van MSC Cruises zijn:

MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Lirica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Orchestra, MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Bellissima, MSC Grandiosa en MSC Virtuosa.

De schepen variëren in grootte en voorzieningen, maar bieden allemaal een verscheidenheid aan eetgelegenheden, entertainment en recreatiemogelijkheden voor passagiers die naar bestemmingen over de hele wereld reizen.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van echte klanten en vakantiegangers met een cruise en de bijbehorende service? Lees dan de onafhankelijke beoordelingen over dit cruisebedrijf op deze pagina: MSC Cruises

MSC Cruises Logo

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Bezoek de pagina van MSC Cruises!

Wij verwijzen u graag door naar de pagina van MSC Cruises. Door dit venster te sluiten met de onderstaande knop zal de pagina van MSC Cruises worden geopend en kunt u het artikel over dit bedrijf verder lezen. Het openen van de pagina draagt bij aan het bestaansrecht van Real Reviews zodat bezoekers als u kunnen blijven lezen over uiteenlopende onderwerpen, aanbieders, reisorganisaties en andere dienstverleners.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.