Een reis boeken met Kiwi.com

Deze keer kijken we naar Kiwi.com. Zij zijn een reiswebsite die hun domeinnaam ook als merknaam gebruikt. Zij hebben een manier ontwikkeld om op intelligente wijze een optimale reisroute samen te stellen. Het idee is dat je op de website een aantal facetten van je reis invult, zoals je bestemming, de luxe die je wilt en de manier waarop je graag reist. Deze informatie wordt onmiddellijk en automatisch gekoppeld aan alle miljoenen opties, zoals treinen, bussen en vliegtuigen. Je krijgt dan de goedkoopste en beste opties te zien.

Inhoudsopgave

Kiwi.com

Behalve dat wij een gratis en onafhankelijk platform bieden waar mensen beoordelingen kunnen schrijven en lezen, beoordelen wij regelmatig de bedrijven op onze site. Dit is om consumenten meer inzicht te geven in de achtergrond van een bepaalde organisatie en hen meer informatie te geven over het bedrijf waarmee ze mogelijk zaken willen doen.

Het bedrijf is snel gegroeid door zijn innovatieve manier van werken en is actief in tientallen verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa. Met zoveel opties en zoveel landen waar het actief is, en met meer dan tien miljoen reizigers die elk jaar van de dienst gebruik maken, is het de moeite waard om de voor- en nadelen nader te bekijken en enkele veelgestelde vragen te beantwoorden.

Kiwi.com

Een korte geschiedenis over het bedrijf

Kiwi.com is een online reisbureau dat in 2012 in Tsjechië werd opgericht door Oliver Dlouhý en Jozef Képesi. Het bedrijf heette oorspronkelijk Skypicker en begon als een hulpmiddel om reizigers te helpen de goedkoopste vluchten te vinden door vluchten, maar ook alternatieven zoals trein- of busreizen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en touroperators te combineren. Het bedrijf werd later omgedoopt tot Kiwi.com en breidde zijn aanbod uit met een aantal innovatieve functies en tools, zoals de Nomad-tool en de Price Alert-functie. Vandaag biedt Kiwi.com vluchten aan naar meer dan 4.000 bestemmingen wereldwijd en is het uitgegroeid tot een belangrijke speler in de reisindustrie, waarbij het zich blijft richten op de innovatieve benadering van de prijsstelling van vliegtickets die het bedrijf zo succesvol heeft gemaakt. Volgens hun eigen website gebruiken miljoenen mensen de site nu elk jaar.

De methode die het bedrijf tot een ander soort boekingssite maakt

Kiwi.com werd opgericht, en heeft nog steeds, een zeer originele en unieke aanpak van de prijsstelling van vliegtickets, gebaseerd op zijn eigen algoritme dat vluchten van meerdere luchtvaartmaatschappijen combineert en unieke routes creëert die ontworpen zijn om aanzienlijke kostenbesparingen voor reizigers op te leveren, of extra luxe zonder veel extra geld uit te geven. Dankzij dit algoritme, bekend als Virtual Interlining, kan Kiwi.com vluchten aanbieden die anders onmogelijk te boeken zouden zijn via traditionele reisbureaus of websites van luchtvaartmaatschappijen. Het bedrijf heeft vertrouwen in zijn eigen capaciteiten, waardoor het zeer transparant is, in tegenstelling tot sommige concurrenten. Door vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar te verbinden, kan Virtual Interlining lagere prijzen bieden dan traditionele retourvluchten, en kunnen reizigers zelfs naar de ene luchthaven vliegen en vanuit een andere, waardoor nieuwe reismogelijkheden ontstaan.

Naarmate Kiwi.com zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, heeft het ook een reeks hulpmiddelen en functies ontwikkeld om de reiservaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Deze omvatten een 24/7 live klantenservice, een mobiele app voor het boeken en beheren van vluchten onderweg, en een prijswaarschuwingsfunctie die gebruikers waarschuwt wanneer een vlucht waarin ze geïnteresseerd zijn in prijs daalt. Zo kunnen ze de beste prijs voor hun individuele omstandigheden kiezen.

Kiwi.com

Hoe Kiwi.com populair werd

Een van de populairste functies van Kiwi.com is de Nomad-tool, waarmee gebruikers hun vertreklocatie en gewenste reisdata kunnen invoeren, waarna een lijst wordt gegenereerd van de goedkoopste bestemmingen waar ze op die data naartoe kunnen vliegen. Deze functie is vooral populair bij prijsbewuste reizigers en mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun volgende avontuur.

Kiwi.com heeft talrijke prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder de benoeming tot een van de snelst groeiende technologiebedrijven in Midden-Europa door Deloitte en het winnen van de World Travel Award 2020 voor ’s werelds grootste website voor het vergelijken van vluchten.
Kiwi.com is zich blijven aanpassen en innoveren en heeft nieuwe producten en functies gelanceerd, zoals de Kiwi.com Garantie, die reizigers een volledige terugbetaling biedt als hun vlucht wordt geannuleerd of meer dan twee uur vertraagd is.

Voor de toekomst heeft Kiwi.com ambitieuze plannen om verder te groeien en uit te breiden, met een focus op het toevoegen van meer reisproducten zoals hotels en autoverhuur. Het bedrijf heeft zelfs plannen aangekondigd om zijn eigen luchtvaartmaatschappij te lanceren, Kiwi Airways, die naar populaire bestemmingen in Europa en daarbuiten zal vliegen.

Kiwi.com

Kiwi.com Veelgestelde vragen

Is Kiwi.com betrouwbaar?

Ondanks de honderden werknemers en de aanwezigheid in tientallen landen is dit een van de meest gestelde vragen. Dit kan zijn omdat het bedrijf relatief onbekend is, in tegenstelling tot sommige concurrenten. Een andere reden is dat reizen duur is. Hoe meer geld mensen uitgeven, hoe meer ze er zeker van willen zijn dat de partij waarmee ze het uitgeven legitiem en betrouwbaar is. Het bedrijf Kiwi.com is zeker legitiem en betrouwbaar. Dit is echter niet hetzelfde als een 100% tevredenheidspercentage. Als u geïnteresseerd bent in de ervaringen van eerdere klanten, is het een goed idee om de recensies te lezen voordat u de dienst gebruikt.

Waarom is Kiwi.com zo goedkoop?

Kiwi.com kan vluchten aanbieden tegen lagere prijzen dan traditionele luchtvaartmaatschappijen en reisagenten, voornamelijk dankzij haar eigen algoritme dat bekend staat als Virtual Interlining. Met dit algoritme kan Kiwi.com vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen combineren en aangepaste routes creëren die doorgaans resulteren in financiële besparingen voor passagiers.

Door automatisch en intelligent vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen te combineren, kan Kiwi.com lagere tarieven aanbieden dan traditionele retourvluchten. Als een passagier bijvoorbeeld van New York naar Londen wil vliegen, kan Kiwi.com een goedkopere vlucht vinden van New York naar Parijs bij de ene luchtvaartmaatschappij, en vervolgens een goedkopere vlucht van Parijs naar Londen bij een andere luchtvaartmaatschappij, en deze combineren tot één reis.

Het algoritme evolueert voortdurend en zoekt naar de best mogelijke prijzen en kan ook extra besparingen bieden door alternatieve luchthavens of reisdata voor te stellen die goedkoper kunnen zijn. Het bedrijf biedt bovendien promotiecodes om klanten te helpen geld te besparen.

Hoe kan ik contact opnemen met Kiwi.com?

Het moet niet moeilijk zijn om contact op te nemen met het bedrijf. Ze streven ernaar zeer toegankelijk te zijn, zowel voor als na het boeken als u extra hulp nodig heeft. U kunt contact opnemen met de Kiwi.com Klantenservice via een aantal kanalen:

E-mail: U kunt een e-mail sturen naar support@kiwi.com en een lid van de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw vraag reageren.

Chat: U kunt de chatfunctie op de website of mobiele app van Kiwi.com gebruiken om rechtstreeks met een medewerker van de klantenservice te spreken.

Telefoon: Kiwi.com biedt telefonische ondersteuning in geselecteerde landen. Om het telefoonnummer voor uw regio te vinden, gaat u naar het gedeelte Contact opnemen op de website van Kiwi.com.

Sociale media: Kiwi.com is actief op social media platforms waaronder Twitter, Facebook en Instagram. U kunt een direct bericht of tweet sturen naar het officiële account van het bedrijf en een vertegenwoordiger zal op uw vraag reageren.

Het is vermeldenswaardig dat Kiwi.com 24/7 klantenservice biedt, dus u kunt te allen tijde contact met hen opnemen als u vragen of zorgen heeft over uw boeking. Als u wilt lezen wat onze reizigers te zeggen hebben over Kiwi.com, kunt u hier klikken om naar deze pagina te gaan. Het boeken van een vakantie is een belangrijke en relatief dure beslissing. Het loont om uw onderzoek te doen om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Bezoek de pagina van Kiwi.com!

Wij verwijzen u graag door naar de pagina van Kiwi.com. Door dit venster te sluiten met de onderstaande knop zal de pagina van Kiwi.com worden geopend en kunt u het artikel over dit bedrijf verder lezen. Het openen van de pagina draagt bij aan het bestaansrecht van Real Reviews zodat bezoekers als u kunnen blijven lezen over uiteenlopende onderwerpen, aanbieders, reisorganisaties en andere dienstverleners.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.