5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Geld kunnen besparen, reis ging goed.
  Ik lees op internet nogal wat negatieve berichten over Kiwi, maar ikzelf wil graag vertellen dat ik positief ben. Dankzij Kiwi heb ik veel geld kunnen besparen en mijn reis naar Denver Colorado is prima verlopen. Ondanks 1 keer overstappen was het een prima reis en al mijn bagage is zonder problemen overgekomen. Daarom voor mij een positieve eraring.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kiwi.com

Kiwi.com werd in 2012 opgericht n het Tsjechische Brno door Oliver Dlouhy. Kiwi.com ontwikkelde unieke algoritmes die op hun website resulteren in een zoektocht naar de goedkoopste vliegtickets. Klanten kunnen op die manier tickets vinden aan prijzen die ze via de gewone zoekmachines niet zouden kunnen vinden. Het was en is het idee van Kiwi.com dat iedereen de vrijheid zou moeten hebben om te kunnen reizen en dat kostprijs hier geen belemmering voor mag zijn. Vliegreizen, treinreizen en busreizen worden met elkaar gecombineerd om zo een reisschema naar wens en budget van de klant samen te stellen. Het bedrijf stelt ook een app ter beschikking die het gebruiksgemak nog verhoogt voor de reiziger. Contact opnemen verloopt iets moeizamer, omdat je dit enkel kan doen na het aanmaken van een account of het boeken van een ticket. Nadat je die stappen gezet hebt, krijg je in de app of op het ticket de contactmogelijkheden te zien. Een antwoord hierop kan gevonden worden op de sociale media kanalen, waar je ook een mogelijkheid hebt tot het sturen van een bericht.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kiwi.com. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Kiwi.com? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Kiwi.com en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Kiwi.com te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Kiwi.com en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kiwi.com

Kiwi.com

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.