5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Myholidays

Via het internationale bedrijf Myholidays, dat werkzaam is vanuit Qatar, kunnen reizigers Vliegreizen, hotels en groepsreizen boeken aan scherpe prijzen. Het bedrijf stelt dat ze aan hun klanten de beste prijsgarantie kunnen garanderen en dit via de snelle en gebruiksvriendelijke online reisplanning. Je geeft als reiziger in van welke locatie naar welke bestemming je wil, wat de vertrek- en terugkeerdatum is en van welke klasse je gebruik wil maken en vervolgens geeft het programma je alle mogelijkheden. Heb je de reis gevonden die aansluit bij je wensen, dan kan je die online boeken en in een beveiligde omgeving betalen. De Myholidays app maakt het reizigers makkelijker om ook onderweg hun reisgegevens te raadplegen en contact op te nemen met de klantendienst. Omdat klantentevredenheid een prioriteit van het bedrijf is, stellen ze een klantendienst ter beschikking die 24/7 ondersteuning aanbiedt. Op TrustPilot kan je de ervaringen en beoordelingen van reizigers die reeds jou reeds voorgingen er op nalezen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Myholidays. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Myholidays? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Myholidays.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Myholidays, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Myholidays

Myholidays

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.