5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Fijn platform
  Ik gebruik regelmatig de afbeeldingen van Alamy voor mij online content. Fijn om te weten dat je dankzij deze afbeeldingen geen gedoe zult krijgen met betrekking tot claims. Verder is de website van Alamy snel, je kunt makkelijk afbeeldingen zoeken en er is enorm veel keuze.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Alamy

Als je foto’s wilt gebruiken in websites, magazines of op een andere plek, is het belangrijk dat je een licentie hebt op de foto’s die je gebruikt. Het bedrijf Alamy.com verkoopt foto’s voor alle mogelijke doeleinden, en zorgt op deze manier dat je deze legaal en legitiem kunt gebruiken. Tegelijkertijd zorgen ze dat de fotografen die de foto’s hebben gemaakt een eerlijke prijs krijgen voor hun afbeeldingen. Op die manier houden ze de markt van afbeeldingen en foto’s gezond, zodat zowel de gebruikers als de aanbieders van afbeeldingen tevreden zijn over de dienstverlening van Alamy. Meer informatie voor jou als gebruiker, of als je foto’s wilt laten verkopen via dit platform, vindt je op de website. Door het bedrijf inmiddels wereldwijd actief is worden er dagelijks bijna 100.000 foto’s toegevoegd aan de database.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Alamy. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Alamy met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Alamy een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Alamy deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Alamy kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Alamy laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Alamy

Alamy

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.