5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Plain Cotton

Plain Cotton is een kledingmerk dat zich volledig heeft toegelegd op het verkopen van topkwaliteit kleding van hoogwaardige materialen. Dit willen zij doen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dit klinkt wellicht niet geheel uniek, maar dat is het wel. De kleding van Plain Cotton heeft namelijk geen logo’s of merknamen op de kleding staan. Hiermee zet het bedrijf zich af tegen de gewoonte in de modebranche om voor bepaalde merken ontzettend veel geld te betalen. Dit terwijl de kwaliteit van de kleding lang niet altijd voldoet aan de verwachtingen. Bij Plain Cotton gaat de focus geheel naar het product en dus niet naar de merknaam. Ze besteden ook geen onnodige euro’s aan marketing. Dit zie je terug in de prijzen van de kleding. De prijs-kwaliteit verhouding is naar eigen zeggen onovertroffen hoog.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Plain Cotton. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Plain Cotton zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Plain Cotton. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Plain Cotton

Plain Cotton

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.