5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Amiisi

Amiisi is een merk dat zich als eerste ter wereld heeft gespecialiseerd in overhemdjurken. Met een ethos dat diep geworteld is in het vieren van diversiteit en het begrijpen van de ontelbare eisen van het moderne vrouwenleven, streeft het merk ernaar om veelzijdige artikelen aan te bieden die dynamiek en elegantie uitstralen. De Amiisi overhemdjurken worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Libanon en zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen, waardoor comfort en duurzaamheid gegarandeerd zijn. Deze jurken zijn ontworpen om de drager kracht te geven, zodat ze met vertrouwen en stijl door de verschillende facetten van hun dag kunnen navigeren. Hun assortiment omvat een diverse selectie van overhemdjurken met namen als Shuruk, Ounsa en Dalila, elk met zijn eigen unieke uitstraling en aantrekkingskracht. Hun blog dient als een platform om dieper in te gaan op mode-inzichten en bespreekt actuele stijlen zoals de veelzijdigheid van gestreepte overhemdjurken en de seizoensgebonden aantrekkingskracht van oversized overhemdjurken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Amiisi. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Amiisi wel vertrouwen, houdt Amiisi zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Amiisi? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Amiisi is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Amiisi. Ook als jij een echte ervaring hebt met Amiisi nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Amiisi

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Amiisi.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.