5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

JumpStory

JumpStory is een digitaal platform dat ondernemers, marketeers, ontwerpers en andere professionals onbeperkte toegang biedt tot authentiek beeldmateriaal in combinatie met directe bewerkingstools. In tegenstelling tot traditionele stockfotosites geeft JumpStory de voorkeur aan beelden die authenticiteit uitstralen en echte emoties oproepen. De bibliotheek bevat geen generieke, authentieke of spammy foto’s en afbeeldingen, zodat gebruikers toegang hebben tot beelden die echt aanspreken. Het platform biedt voornamelijk foto’s die zich richten op echte mensen, lifestyle, emoties, natuur, reizen, marketing, gezondheid, eten, vakanties, landschappen, landen en steden. De site bevat geavanceerde functies die de gebruikerservaring verbeteren. Deze omvatten het verwijderen van achtergronden met één klik, een intuïtieve online beeldbewerker, een archief om favoriete afbeeldingen in op te slaan en zelfs een functie waarbij dagelijks nieuwe afbeeldingen worden toegevoegd. Daarnaast biedt het platform een innovatieve intelligente zoekfunctie die niet alleen foto’s, maar ook video’s met hoge resolutie, illustraties en professionele pictogrammen omvat.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met JumpStory. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij JumpStory met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je JumpStory een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij JumpStory deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van JumpStory kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij JumpStory laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van JumpStory

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij JumpStory.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.