5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Badkamerradio

Badkamerradio.nl is een online shop waar klanten terecht kunnen voor het kopen van speciale soorten radio die in de badkamer gebruikt worden. Dit gezegd te hebben houdt dit in dat de typen radio’s die voorkomen in het assortiment bestendig zijn tegen spatwater. Op de website van badkamerradio.nl kan er voor verschillende items gekozen worden zoals een inbouwradio wand, standalone radio’s en meer. De specificaties van de verschillende items worden op de website aangegeven met een afbeelding van het product erbij. De levertijd wordt onder het product ook aangegeven. In de meeste gevallen ligt dit tussen de 3-5 werkdagen. Klanten krijgen de gelegenheid om ook eventuele klachten door te geven. Hoe klanten hun klachten kunnen afhandelen staat beschreven op de website. Gedetailleerde beschrijving over de klachtenafhandeling is onderaan de website te vinden onder het kopje ‘klachten’. Als er een klant ontevreden is over een item die aangeleverd en die terug wil retourneren is dat ook mogelijk. Het retourneren van items wordt op basis van het retourneerbeleid van badkamerradio.nl afgehandeld. Om de details van het retourneerbeleid te kunnen bezichtigen moeten klanten eerst inloggen op hun account die ze hebben aangemaakt via de website. De contactgegevens van badkamerradio.nl zijn ook te vinden op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Badkamerradio. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Badkamerradio en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Badkamerradio laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Badkamerradio

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Badkamerradio.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.