5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Badkamertelevisie.nl

Badkamertelevisie.nl is een online shop waar klanten terecht kunnen om speciale televisies aan te schaffen voor hun badkamer. Deze typen televisie komen in de badkamer te staan en zijn bestand tegen vochtigheid en spatwater. De verschillende modellen badkamer televisies worden op de website weergegeven en de specificaties zijn daarbij ook vermeld. De website is ook voorzien van een zoekbalk om een specifiek model item te kunnen zoeken. Los van de verschillende modellen badkamer televisies zijn er ook accessoires te vinden op de website. Deze accessoires hebben betrekking op het bevestigen van de badkamer tv aan de wand. Verder zijn er ook verschillende opbouw- en inbouwspeakers te verkrijgen bij badkamertelevisie.nl. Klanten mogen binnen 14 dagen na aanschaf van een item zonder het opgeven van een reden retourneren. Middels het gebruik maken van een modelformulier voor herroeping of op een alternatieve ondubbelzinnige wijze aan badkamertelevisie.nl maakt een klant duidelijk dat hij zijn bestelde item zal retourneren. Klachten worden ook volgens een bepaalde structuur afgehandeld die gedetailleerd beschreven zijn op de website van badkamertelevisie.nl. Indien er behoefte is aan meer informatie of het doorgeven van uiteenlopende zaken, kan er contact worden opgemaakt met badkamertelevisie.nl. De contactgegevens zijn ook op de website te vinden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Badkamertelevisie.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Badkamertelevisie.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Badkamertelevisie.nl een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Badkamertelevisie.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Badkamertelevisie.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Badkamertelevisie.nl laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Badkamertelevisie.nl

Badkamertelevisie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.