1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  NIET BESTELLEN, ONTBIJT NIET GELEVERD!!
  Online een champagneontbijt voor 2 personen besteld en betaald, de bevestigingsmail gecontroleerd, alles klopte. Helaas werd er niets bezorgd bij mijn jarige vader (80 jaar). Verrassing voorbij, ouders zonder ontbijt op zo’n feestelijke dag.

  Via mail contact met bedrijf (want geen telefoonnummer te vinden), die mij de schuld geven. In mijn account staat de verkeerde datum bij de bestelling. Maar ik heb een bevestiging met de juiste datum en ik heb daarna niet meer ingelogd in mijn account. Dus de datum door het bedrijf zelf aangepast? Of een fout in het systeem? Geen idee, ik weet alleen dat ik de datum niet heb aangepast. Waarom zou ik mijn vader voor zijn verjaardag willen verrassen, 10 dagen na zijn verjaardag?

  Bedrijf werkt totaal niet mee, blijft mij d schuld geven. Onpersoonlijke, totaal ongeïnteresseerde en bijna onbeschofte reacties. Ik krijg ook niemand aan de telefoon, en krijg geen naam van de medewerker.

  Absolute afrader, NOOIT BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Ontbijt niet bezorgd
  Een champagne ontbijt besteld als cadeau. Dit is niet bezorgd, ook niet na diverse voorstellen mijnerzijds om het alsnog op te lossen. “Wij zoeken het uit” is steeds het antwoord, maar er gebeurt niets. Zij hebben een service beloofd, maar komen het niet na. Het bedrijf is niet betrokken bij hun product en verre van betrokken bij de klant. Uiteindelijk heb ik ze dan maar gevraagd het geld terug te storten, maar dat doen ze niet “want we gaan het eerst uitzoeken” wat ze vervolgens weer niet doen. Het is puur bedrog: wel meteen laten betalen, maar er geen enkele dienstverlening tegenover stellen. En wat heel erg is: ze doen geen enkele moeite om een oplossing te zoeken voor hun eigen fouten. 100 euro voor een ontbijtservice is heel erg veel geld. Het is schokkend om te merken hoe laconiek men hier omgaat met het feit, dat een betaalde opdracht niet is uitgevoerd en men daar ook geen verantwoordelijkheid voor wil dragen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  ONGELOOFLIJK SLECHTE SERVICE!!!!!!
  Met een kadobon een ontbijt besteld bij beschuitje.nl voor een verjaardag. Bezorgtijd tussen 7 en 8 uur. Om 9.15 uur nog niets ontvangen. De jarige was inmiddels naar zijn werk. Verassing dus mislukt. Beschuitje.nl is alleen via mail bereikbaar. Reactie ( geen excuses) we verplaatsen de order. Nieuwe datum zondag er na tussen 8 en 9 uur. Maar ook dan weer geen levering! Weer gemaild dat ik mijn geld teruggestort wil krijgen. Maar daar beginnen ze niet aan want betaald met kadobon. Kortom €65- kwijt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Zeer slecht! Voor de verjaardag van mijn zus een ontbijt geregeld. Niets ontvangen, kon ook niet later geleverd worden want de plaatselijke cateraar zat vol. En ze verklaarden ook nog eens dat het ontbijt wel klaargemaakt was en afgeleverd door de chauffeur terwijl mijn zus niets heeft ontvangen. Nooit bestellen hier! Heb een dag later alsnog wat geregeld bij de concurrent, deze heeft het perfect verzorgd!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Beschuitje.nl

Beschuitje is een online verkoper en leverancier van ontbijt en picknicks aan huis. Verschillende verrassings ontbijtjes kunnen worden besteld, van champagne, tot vis of halal. Ook verschillende picknick manden zijn te bestellen. Bestelde producten worden door heel Nederland geleverd. Leveringen zijn zeven dagen per week en kunnen de volgende ochtend in huis zijn, mits voor 18:00 besteld.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Beschuitje.nl. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Beschuitje.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Beschuitje.nl een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Beschuitje.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Beschuitje.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Beschuitje.nl laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Beschuitje.nl

Beschuitje

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.