3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  Één keer maar nooit weer
  Één keer maar nooit weer
  Één keer maar nooit weer! Ik had voor veel geld een taart besteld vanuit het buitenland voor levering op 24 december ’s morgens, net voor kerst. Het moest een verrassing zijn voor ze.

  Ze belden ’s morgens heel vroeg aan. Mijn moeder was wel thuis, maar kon de deur niet open doen want ze stond onder de douche. De bezorger liet geen bericht achter en is toen onmiddelijk vertrokken. Vervolgens kreeg ik een email waarin stond dat

  “…de taart mee retour is genomen. Gezien het morgen eerste kerstdag is, hebben wij helaas geen andere mogelijkheid dan de taart te vernietigen daar wij geen bezorgingen morgen hebben”

  Het mag toch niet zo zijn dat door zulk toeval iemand zijn betaalde bestelling mis kan lopen en vervolgens de taart niet meer op kan halen omdat ie vernietigd is en ook restitutie van de betaling geweigerd wordt!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Goede taart met foto
  Mooie gemaakt taart met foto, smaak was ook goed. Ik vind de prijs wel aanzienlijk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Bodil
  De taart is prachtig, de bezorgkosten zijn ontzettend hoog. Als jullie daar nog wat aan kunnen doen worden het bij de volgende bestelling 5 sterren, want die komt er wel!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  6
  Bezorging te laat
  Zeer ontvreden met bezorging
  Taat besteld en €13.95 voor de bezorging die zou tussen 8.00 en 11. 00uu heel ochtent op zitten wachten pas om 12.50 uur kwam de taart. Dus komt geen tweede keer bij deze site bestellen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BestelTaart.nl

BestelTaart is een online banketbakker en is een verkoopplatform van Dr.Banket. Producten kunnen worden besteld in de categorieën; Taarten, Gebak, Kindertaarten en Layer cakes. De bakkerij achter de website heeft een historie die verder dan 100 jaar terug gaat in Haarlem. Je kunt kant en klare taarten bestellen, maar ook doe het zelf pakketten. Taarten kunnen door heel Nederland worden bezorgd en worden elke dag vers gebakken en gekoeld getransporteerd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BestelTaart.nl. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij BestelTaart.nl of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij BestelTaart.nl al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van BestelTaart.nl te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over BestelTaart.nl, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van BestelTaart.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij BestelTaart.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.