5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bimago

Het bedrijf Bimago heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van wanddecoratie. De specialisatie ligt bij het afdrukken van grote afbeeldingen op bijvoorbeeld fotobehang of een muursticker. Voor dit doeleinde zijn er meer dan 20 grote printers aanwezig in het hoofdkantoor, waar ook de bestellingen worden verwerkt en verstuurd. Het bedrijf werkt samen met vele verschillende kunstenaars om hen de kans te geven ontwerpen te maken die gebruikt worden in de producten van Bimago. Het bedrijf maakt gebruik van de meest moderne printtechnieken om hun klanten de best mogelijke producten te kunnen toezenden. Je kunt zelf op alle mogelijke manieren een eigen fotobehang ontwerpen, zodat je kunt genieten van een Bimago product in elk interieur. Voor hulp bij het creëren van jouw eigen kunstwerk, of bij het kiezen van het juiste product, kun je de professionals van Bimago raadplegen. Zij hebben zeer veel ervaring, bijvoorbeeld op het gebied van design en montage van de fotoproducten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bimago. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Bimago en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Bimago? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Bimago! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Bimago

Bimago

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.