1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Hopt vaten kan je nergens inleveren , trap er niet in
  Ik heb nu zoveel mails naar ze gestuurd met de vraag ” welke supermarkt” kan ik ze inleveren , geef mij 1 ! adres maar steeds het vage antwoord dat ik het moet proberen en ze anders maar opsturen .Je zou maar invalide zijn en je vaatjes steeds mogen wegbrengen terwijl ze reclame maken bij de supermarkt . trap er dus niet in en ojaa, bewaar je doos want je kan er max maar 3 retour sturen en als je een beetje op het internet reviews zoekt vind je vele zelfde problemen .iemand interesse in een 2ehands ?
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hopt

Het is een flinke uitdaging om in je eigen huis of bedrijf een vers biertje van de tap te kunnen schenken, zonder alle bijbehorende uitdagingen op het gebied van onderhoud en versheid. De PerfectDraft tapinstallatie is ontwikkeld om precies dat mogelijk te maken. Dit bedrijf verkoopt zowel de installaties, als de vaatjes die je in het systeem moet plaatsen om bier mee te tappen. Veel grote biermerken zijn beschikbaar als vaatje om de gebruiken. De machines houden bier tot wel 30 dagen vers, wat bij regelmatig gebruik geen probleem is voor de meeste gebruikers. Je kunt de temperatuur instellen op precies de hoogte die jij lekker vindt. Ook moeten verschillende bieren idealiter op verschillende temperaturen worden geschonken. Als je een nieuw vaatje in de machine plaatst is deze na circa 10 uur perfect op temperatuur. Je kunt het apparaat thuis gebruiken maar bijvoorbeeld ook op kantoor. De technologie is zodanig ontwikkelt dat je een perfect biertje kunt tappen en op die manier het maximale uit de vaatjes kunt halen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hopt. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Hopt maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Hopt, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Hopt. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Hopt als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Hopt

Hopt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.