Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Boudoir by Sara

Het bedrijf Boudoir by Sara is een webshop met de allerlaatste trends op het gebied van mode en styling. Ooit begonnen als kleine nagelstudio, is het bedrijf inmiddels gegroeid tot meer dan 5 mensen die allemaal producten zoeken die worden gewaardeerd door vrouwen tussen de 30 en de 60. Deze kleding wordt continu opnieuw ingekocht, om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends. Daarbij is er nog steeds een beautysalon aangesloten bij de winkel en webshop, waardoor er een totaal assortiment van mode en beauty kan worden aangeboden in de webshop. Let op dat de domeinnaam van de webshop geen “by” bevat, je vindt de webshop op: Boudoirsara.nl.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Boudoir by Sara en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Boudoir by Sara laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Boudoir by Sara

0zng9srn34f6v7a3

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.