Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

SportBH.nl

Deze webshop is ontstaan vanuit de frustratie van het dragen van de verkeerde bh, voornamelijk tijdens het sporten. Uit onderzoek is gebleken dat het sporten voor vrouwen zonder de goede bh zelfs ongezond kan zijn. Dit gaat niet alleen over vrouwen met een grote boezem, maar eigenlijk voor alle vrouwen. Daarom is in deze webshop veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bh, qua maatvoering en natuurlijk binnen het beschikbare budget. Inmiddels is het niet meer alleen mogelijk om sportbh’s aan te schaffen, maar ook regulier ondergoed en lingerie zijn inmiddels onderdeel van het assortiment. De klantenservice heeft veel verstand van het vinden van de juiste bh en kan direct gecontacteerd worden via de webshop.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij SportBH.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je SportBH.nl een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij SportBH.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van SportBH.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij SportBH.nl laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk SportBH.nl

oz4nj5v565btp1eo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.