3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  Onbetrouwbaar
  2x besteld, nooit bij zieke collega aangekomen. Nooit geld retour gehad.
  Onbetrouwbaar en aub hier nooit bestellen.
  Boze klant.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Zeer misleidende site.
  Deze site lijkt een amateuristische kopie van de “browniebox” men geeft een verzenddatum aan die in werkelijkheid 1 dag later is. Hoe de kwaliteit van boxbrownies is kan ik niet beoordelen. De ontvanger voor wie bestemd was heeft nl nog niets ontvangen. Men geeft nu aan dat het misschien morgen, na 6 dagen, bezorgd gaat worden, dat kan je nauwelijks nog vers noemen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Bizar lekker
  Bizar lekkere brownies, wat een genot.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  de Lekkerste
  Echt de allerlekkerste brownies die er zijn, gewoon thuisbezorgd, heerlijk en verslagend.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Boxbrownies.nl

Boxbrownies is een smulhoekje die brownies serveert voor zijn klanten. Bij boxbrownies kunnen klanten terecht voor verschillende soorten brownies. Het bestellen van brownie bij boxbrownies.nl gaat zeer gemakkelijk. Binnen enkele stappen die op de website is aangegeven kun je al een brownie bestellen. De eerste stap is om je type brownie uit te kiezen. De 2e stap is om een kaartje te kiezen en de laatste stap is om je datum waarop je je brownie wil laten verzenden aan te geven. De verschillende brownie soorten komen in een doos verpakking die veel heeft van een pizza doos. Speciaal voor mensen die te kampen hebben met verschillende allergieën is er op de website een speciale pagina waaruit je kunt halen welke ingrediënten er zijn gebruikt voor het maken van een bepaalde soort brownie. Klanten die te kampen hebben met allergieën kunnen op basis daarvan de keus maken om de juiste brownie soort te bestellen. Om je pakket te bezorgen is er een samenwerking van PostNL. Omdat de bezorging in grote afhangt van PostNL, wordt er vanuit boxbrownies de verzenddatum aangegeven in plaats van de bezorgdatum. Online afrekenen kan ook gemakkelijk en snel via de website van de boxbrownies geschieden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Boxbrownies.nl. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Boxbrownies.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Boxbrownies.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Boxbrownies.nl

Boxbrownies

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.