5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goeie deal, goed product
  Goeie deal, leuke website, goed concept, heel tevreden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Olexis

Olexisdeal.nl is een online shop waar je terecht kunt voor de aanschaf van verschillende soorten items die vallen onder de categorieën wonen, elektronica, delicatessen en Sport. Bij de categorie wonen komen producten zoals een geurtje voor je interieur voor. De categorieën verschijnen in een dropdown model door te klikken op het icoon met drie witte strepen linksboven van de website. Klanten kunnen op de website snel en eenvoudig de verschillende items aanschaffen. De betaalwijze is gedetailleerd aangegeven op de website. De gangbare betaalwijzen geschieden bij Olexisdeals via Ideal, Paypal, BELFIUS NET & MISTER CASH. Items die aangeschaft zijn bij Olexisdeals kun je ook laten retourneren indien er daar behoefte aan is. Wel moet in acht gehouden worden, de standaard 14 dagen retourneertijd conform het retourneerbeleid. Items die niet vallen op het terugroepingsrecht kunnen niet worden geretourneerd. Diensten die Olexisdeals aanbiedt wordt in samenwerking met andere partners gedaan. Er worden door Olexisdeals bepaalde voorwaarden gekoppeld aan het aangaan van een samenwerking. Op de website van Olexisdeals worden potentiele partners opgeroepen die voldoen aan die voorwaarden. Hoe dit precies in zijn werk gaat kun je weer terug lezen op de website. Klanten worden door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de verschillende nieuwe deals.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Olexis. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Olexis en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Olexis? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Olexis! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Olexis

Olexisdeals

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.