4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  2
  Wat een slechte service
  Doordat Pasen ertussen zat was de levering aan de late kant. Veel erger was dat er een totaal verkeerd onderdeel werd geleverd terwijl ik het juiste besteld heb. Bij mijn telefonisch contact met de AB Marine gedroeg de medewerker zich onbeschoft, hij begon te vloeken, toonde geen begrip en gaf aan dat hij mijn bestelling zou crediteren. Hoezo klant, hoezo service. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Niks op aan te merken
  Erg prettige ervaring, niets op aan te merken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring
  Een algeheel bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Alles rimpelloos verlopen en probleemloos bij mij gearriveerd. De wijze waarop je op de hoogte wordt gehouden is proactief en prettig. Dikke 5 sterren.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Super
  Zeer nette firma met goede mensen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Kundige service
  Geweldige kundige service bij AB Marine. Zeer zeker aan te raden en een mooie betrouwbare zaak.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

AB Marine Service

AB Marine Service stelt klanten in de gelegenheid om verschillende producten te kopen die bestemd zijn voor de watersport. Met watersport wordt het accent vooral gelegd op motoronderdelen van een boot. Los van het kopen van motoronderdelen voor je boot, wordt er door AB Marine Services ook deskundig advies gegeven wanneer het gaat om de onderhoud van watersport boten. Dit is mogelijk door de jarenlange ervaring op het gebied van technisch onderhoud van watersport boten. Op de website van AB Marine Service worden klanten in de gelegenheid gesteld om de verschillende motor te kunnen bezichtigen. Los van de verschillende motoren zijn ook de verschillende motoronderdelen te vinden. Verder zijn er belangrijke blog artikelen op de website die nuttig kunnen zijn om inzicht te hebben over de verschillende aspecten van watersportboten. Op de artikelen van AB Marine Services geld er een standaard garantie periode van 2 jaar. Daarnaast worden alle bestellingen die een bedrag van € 125 of meer hebben bereikt kosteloos afgeleverd. Het contact leggen met AB Marine Services gaat relatief makkelijk aan toe. Zo kun je via Whatsapp informeren naar bepaalde zaken. Maar ook via email of per telefoon s AB Marine Services ook te bereiken. Online je bestellingen afhandelen is mogelijk bij AB Marine Services.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met AB Marine Service. De beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij AB Marine Service of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij AB Marine Service al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van AB Marine Service te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over AB Marine Service, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk AB Marine Service

AB Marine Service

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.