5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Westfalia.eu

Het bedrijf westfalia.eu heeft een lange geschiedenis. Helemaal terug in het jaar van 1928 stichtte de familie Aschermann dit bedrijf. Aanvankelijk werd er uitsluitend landbouwproducten aangeboden. Maar door de jaren heen is het verworden tot een online shop waar je terecht kunt voor alles en nog wat. De vleugels werden uitgeslagen naar andere soorten diensten zoals auto onderdelen, verlichting en elektronica en nog veel meer. Op de website van westfalia.eu worden klanten in staat gesteld om de verschillende items te kunnen kopen. Via de verschillende menuknopjes op de website kun je naar het gewenste categorie navigeren. Het bestellen van een item bij westfalia.eu gaat vrij eenvoudig aan toe. Wel vermeld moet worden is dat je eerst een account moet aanmaken voordat je kan beginnen om de verschillende items te kunnen bestellen. Speciaal voor klanten die een grote bestelling willen plaatsen gelden er speciale regelingen. Die regelingen zijn ook te vinden op de website van Westfalia.eu. Ook wanneer je een item terug wilt bezorgen kun je ervoor zorgen dat je dit volgens het retourneerbeleid van westfalia.eu afhandelt. Westfalia.eu houdt hun klanten op de hoogte van de verschillende deals door gebruik te maken van de nieuwsbrief. Maar ook via facebook en twitter zijn ze te volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Westfalia.eu. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Westfalia.eu en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Westfalia.eu laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Westfalia.eu

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Westfalia.eu.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.