5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Brauzz.

Brauzz is een Belgisch bedrijf dat in 2020 werd opgericht. Het verhaal van Brauzz begint bij drie vrienden, Lowie, Manush en Ruben, die in 2020 het idee hadden dat we met onze schoonmaakproducten, en dan vooral de plastic wegwerpverpakkingen ervan, een enorme aanslag plegen op het milieu. Zij waren ervan overtuigd dat het ook anders kan en brachten een schoonmaakpakket op de markt dat wegwerp tegengaat. Wie bij Brauzz het starterspakket bestelt, krijgt drie duurzame flessen met schoonmaakproducten. Is de fles leeg, dan vul je die heel makkelijk bij met de refills. Die refills zijn vervaardigd uit 100% afbreekbaar materiaal en zo volledig milieubewust. De producten zijn volledig vegan en bestaan voor 99% uit materialen van natuurlijke oorsprong. Het producten die het trio aanbiedt zijn een allesreiniger, een glasreiniger en een badkamerreiniger. Wie een bestelling plaats, kan vanaf 30 euro rekenen op gratis verzending. Klanten die het zichzelf makkelijk willen maken, kunnen kiezen voor een abonnement waarbij de producten automatisch periodiek geleverd worden. De klantendienst van Brauzz kan bereikt worden via het contactformulier op de website of via de sociale media kanalen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Brauzz.. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Brauzz. wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Brauzz. presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Brauzz.

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Brauzz..

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.