5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Ik ben tevreden.
  Snelle levering. De ontvangen producten kloppen met de foto en omschrijving. Goed verpakt voor verzending.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BesteOnderdelen.nl

Besteonderdelen.nl is de Nederlandse webshop van het Duitse bedrijf Wemax Group GmbH & Co. KG dat gevestigd is in Berlijn. Met een productaanbod van meer dan 1.000.000 artikelen kan Besteonderdelen.nl auto-onderdelen leveren van meer dan 500 fabrikanten. De online catalogus beschikt over een handige zoekfunctie waarmee je op basis van de jouw wagen en het benodigde onderdeel snel het juiste product aangereikt krijgt. Het bedrijf is ervan overtuigd dat ieder onderhoud of iedere herstelling aan iedere wagen volledig en kwalitatief kan gebeuren met de producten die zij in het aanbod hebben. Voor levering in Nederland geldt dat er geen verzendkosten zijn voor bestellingen met een bedrag van meer dan 120 euro. Betalingen kunnen beveiligd via de site gebeuren of via bankverrichting. Klanten die advies nodig hebben of met vragen blijven zitten, kunnen contact opnemen met de klantendienst via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BesteOnderdelen.nl. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van BesteOnderdelen.nl zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van BesteOnderdelen.nl. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk BesteOnderdelen.nl

BesteOnderdelen.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.