5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bulief

Bulief, een Nederlands bedrijf dat haar activiteiten in 2021 opstartte in Eindhoven, brengt horloges aan de man die klasse en stijl uitstralen en tijdloos zijn. Het is hun overtuiging dat een horloge veel zegt over de drager ervan en dus bieden ze producten aan die daaraan beantwoorden. Horloges met een verhaal en een verleden die moderne techniek combineren met een vintage uitstraling.In de webshop vind je een mooi overzicht van de aangeboden horloges met telkens aandacht voor de specificaties van het specifieke horloge. Beslis je om een aankoop te doen, dan krijg je er altijd een stijlvolle case bij om je horloge veilig op te bergen.Wie een horloge koopt bij Bulief betaalt geen verzendkosten, kan rekenen op een levertermijn van 2 tot 5 werkdagen en krijgt 2 jaar garantie op het aangekochte horloge.Het bedrijf is erg toegankelijk en bereikbaar voor klanten en geïnteresseerden door de aanwezigheid op social media en nieuwsbrieven. Met een online contactformulier, een e-mailadres en een telefoonnummer is het voor iedereen mogelijk een aanspreekpunt te vinden. De klantendienst staat in voor het beantwoorden van vragen en klachten, maar ook voor het geven van advies.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bulief. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Bulief om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Bulief.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Bulief

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Bulief.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.