5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fashion by Fleur

Petra Van Huisstede – De Moor, de oprichtster van Fashion by Fleur, startte met haar webshop nadat ze noodgedwongen haar baan moest opgeven na de diagnose van een chronische rugaandoening een jaar na de geboorte van haar dochtertje Fleur. Vandaar de naam van de webshop dus, die gerund wordt vanuit Wijk bij Duurstede. Petra wil dameskleding, damesschoenen en accessoires aanbieden aan iedere vrouw die zich mooi en vrij wil voelen en dat door middel van haar outfit wil laten zien. Met maten gaande van 36 tot 60 maakt ze dat idee in de webshop ook waar. In de blogrubriek kan je bovendien ook tal van tips en kledingadvies vinden die je helpt bij je keuzes. Bij aankoop geniet je als klant van gratis verzending vanaf 75,00 euro, kan je rekenen op een snelle levertijd en heb je 14 bedenktijd.De klantendienst is telefonisch en via whatsapp bereikbaar tijdens de kantooruren, daarbuiten kan je gebruik maken van e-mail of het online contactformulier. Fleur by Fashion streeft ernaar binnen de 24 uur te reageren.De webshop voldoet aan de criteria van Trusted Shops en er geldt een onafhankelijke kopersbescherming wat een goed idee geeft van de betrouwbaarheid van het bedrijf en de klantenservice.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fashion by Fleur. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of Fashion by Fleur is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fashion by Fleur

Fashion by Fleur

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.