5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Prachtig resultaat
  Het canvas is binnen 2 dagen binnen en ziet er geweldig uit, bedankt!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Canvascorner.eu

Bij canvascorner.eu kunnen klanten terecht om hun foto op canvas te laten bedrukken. Het laten bedrukken van een foto gaat eenvoudig aan toe via de website van canvascorner.eu. De eerste stap is om de gewenste foto die op canvas gedrukt moet worden te uploaden via de website. Door te klikken op de optie ‘Bestel nu’ op de homepagina worden klanten doorgeleid naar de uploaden van de foto. Nadat er additionele instructies is ontvangen van de klant over een gewenste afmeting en welke delen van de foto concreet bedrukt moet worden, wordt er een aanvang gemaakt om het product te finaliseren. Los van een foto laten bedrukken op canvas, kun je ook accessoires, die nodig zijn bij het laten ophangen, kopen bij canvascorner.eu. Via paypal, Ideal of bankovermaking kan er voldaan worden aan de betaling. Verder zijn de verschillende afhaalpunten ook te zien op de website van canvascorner.eu. Items worden binnen 48 uur geleverd. Additioneel kunnen ook klantreacties worden gelezen van klanten die eerder een foto hebben laten drukken op canvas bij canvascorner.eu. Canvascorner.eu maakt gebruik van een nieuwsbrief om hun klanten up to date te houden over de verschillende acties. Klanten die zich aanmelden voor de nieuwsbrief hebben recht op een korting van € 5,-.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Canvascorner.eu. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Canvascorner.eu met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Canvascorner.eu een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Canvascorner.eu deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Canvascorner.eu kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Canvascorner.eu laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Canvascorner.eu

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Canvascorner.eu.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.