5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Cotton ball lights

De oprichter van Cottonball lights is de heer Luc Clement. Een bezoek aan Thailand was de insteek geweest om de Fairtrade gecertificeerde productiefaciliteit op te richten. Deze trade opereert onder de naam Fairtrade ChiangMai. Uiteindelijk werd het geheel een bedrijf die binnenlandse en buitenlandse klanten voorziet van prachtige binnenverlichting, buitenverlichting en woonaccessoires. De verschillende items aan binnenverlichting is op de website van Cottonball lights duidelijk te zien. Hetzelfde geld ook voor de collectie buitenverlichting. Los van items die betrekking hebben op binnen- en buitenverlichting is er bij de Cottonball light ook verschillende woon accessoires te vinden. Deze accessoires zijn onder andere een boekenlamp, Kraft Paper Roller, Letterbox en nog veel meer. Klanten kunnen specifiek naar een item zoeken via de zoekbalk die op de website van cottonball lights te zien is. Alvorens er een bestelling geplaatst wordt, moeten klanten eerst een account aanmaken. Het aanmaken van een account geschiedt binnen enkele klikken. Nadat dit is gefinaliseerd kan het bestellen beginnen. Indien klanten een item willen retourneren is dit mogelijk. Volgens het retourneerbeleid van Cotton Ball light moet dit geschieden binnen 30 dagen. Bestellingen die die een waarde hebben van € 30,- worden in Nederland kosteloos bezorgd, terwijl er in België kosteloos bezorgd wordt wanneer het gaat om bestelling met een waarde van € 40,-.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Cotton ball lights. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Cotton ball lights met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Cotton ball lights een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Cotton ball lights deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Cotton ball lights kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Cotton ball lights laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Cotton ball lights

Cottonball lights

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.