5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Club Creo

Club Creo is een hobbyclub in Zweden die zich richt op kinderen van alle leeftijden die van knutselen houden. De website van de club, clubcreo.com, is een toegankelijk en aantrekkelijk platform waar creatieve pakketten met verschillende knutselmaterialen eenvoudig bij de leden thuis worden bezorgd. Elke kit bevat een verscheidenheid aan materialen en heeft een thema om een dynamische en spannende knutselervaring te bevorderen. Een onderdeel van het aanbod van Club Creo is de Welcome Kit, die een breed scala aan knutselmaterialen bevat, zoals zelfhardende klei, schuimvormen, pompons, pijpenragers, zelfklevende schuimvormen en googly eyes. Deze kits zijn ontworpen om een pauze van digitale schermen te bevorderen en kinderen aan te moedigen om leuke en creatieve knutsels te maken. Club Creo heeft een online winkel op zijn website met meer dan 6.000 knutselproducten voor zowel kinderen als volwassenen. Daar kunnen leden hun knutselpakketten uitbreiden of specifieke producten vinden voor individuele knutselprojecten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Club Creo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Club Creo wel vertrouwen, houdt Club Creo zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Club Creo? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Club Creo is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Club Creo. Ook als jij een echte ervaring hebt met Club Creo nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Club Creo

Club Creo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.