5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mijn Verticale Tuin

Mijn Verticale Tuin biedt tuinliefhebbers een unieke oplossing om groen in hun ruimte te brengen, ongeacht de grootte. Het merk is gespecialiseerd in verticaal tuinieren en biedt een innovatief systeem waarmee gebruikers moeiteloos een groene omgeving kunnen creëren op muren, schuttingen of balkons. Het systeem, dat duurzaam geproduceerd is in Nederland van 100% gerecycled materiaal, is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 90cm x 60cm, 60cm x 60cm en 30cm x 60cm, zodat tuiniers hun gewenste maat kunnen kiezen en zelfs meerdere units kunnen combineren voor een opstelling op maat. Het Mijn Verticale Tuin systeem is eenvoudig te gebruiken. Klanten kunnen hun formaat kiezen, extra’s toevoegen zoals potgrond, plantenvoeding of een irrigatielijn, het systeem vastzetten op de door hen gekozen ondergrond en vervolgens beginnen met tuinieren door de compartimenten te vullen met de door hen gekozen planten. Het systeem wordt zelfs geleverd met een geïntegreerd waterreservoir dat druppeltechnologie gebruikt om ervoor te zorgen dat elke plant optimale hydratatie krijgt. Deze verticale tuin is ideaal voor het kweken van kruiden, groenten en bloemen. Daarnaast biedt het merk waardevolle inzichten in het kiezen van de juiste planten op basis van de beoogde locatie, in direct zonlicht of in de schaduw, waardoor de tuinierervaring zo leuk en succesvol mogelijk wordt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mijn Verticale Tuin. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Mijn Verticale Tuin met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Mijn Verticale Tuin een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Mijn Verticale Tuin deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Mijn Verticale Tuin kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Mijn Verticale Tuin laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Mijn Verticale Tuin

Mijn Verticale Tuin

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.