5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Waterontharder

Water-ontharder.nl is een webshop die zich volledig heeft gespecialiseerd in ontkalking van drinkwater met behulp van een anti-kalk magneet. Deze magneten zitten verwerkt in de waterontharders die in de webshop verkrijgbaar zijn. Deze apparaatjes zijn eenvoudig te monteren op de waterleiding thuis. Bij bestelling krijg je een duidelijke handleiding over de installatie van het product. Dit zou volgens het bedrijf zelf binnen enkele minuten foutloos moeten lukken. Volgens de webshop zijn de magneten veel sterker dan gebruikelijke attributen die op de waterleiding worden geplaatst. Veel informatie over de werkzaamheid en over de voordelen staan op de website. Zo zou het bijvoorbeeld een forse besparing kunnen betekenen op de energierekening en kun je profiteren van enkele voordelen voor de gezondheid. Ook deze informatie staat op de homepage van de website zodat je weet waarom je het product zou moeten aanschaffen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Waterontharder. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De beoordelingen over een bedrijf van andere klanten geven het beste beeld voor jou als potentiële klant. Het is belangrijk dat reviews echt onafhankelijk zijn, zoals bij Real Reviews het geval is. Alleen zo kun je echt zeker weten dat de informatie die jij leest betrouwbaar en echt is. Zo kun je bepalen of De Waterontharder is wat jij zoekt voor jouw aankoop.

Soms kan het lastig zijn door de bomen het bos te zien en weet je niet meer of bijvoorbeeld een bedrijf met een mooie kortingscode ook betrouwbaar is en de juiste service en garantie biedt. Lees daarom altijd eerst de reviews van andere voor een compleet en helder beeld van een bedrijf, voordat je iets besteld of een aankoop doet. Zo wordt goedkoop geen duurkoop en kan je snel genieten van je aankoop.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Waterontharder

De Waterontharder

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.