2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  mooi idee, maar onvoldoende uitgedacht
  Overpriced and not well-tested product. The user interface is clumsy and hard to use for the older person and the young e-aware guardian. It is better to purchase a simple (much cheaper) telephone, install a few apps to replace the usual starting screen, and put on some tracking software to keep track of the elderly person. The pre-installed apps are outdated, and the interface is arcane. the product, I think, could be useful for some elderly people, who are somewhat e-aware and still in a position to learn to work with a new telephone; but then, in my opinion, it is probably better to buy an affordable smartphone or even an old clamshell phone.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Senifone

De markt voor mobiele telefonie is constant in ontwikkeling. De apparaten en telefoons volgens elkaar in rap tempo op, en steeds komen weer nieuwe technologische snufjes op de markt op de allernieuwste smartphones. Voor ouderen en senioren is dat juist een vervelende ontwikkeling. Zij zijn de digitale wereld veel minder gewend en hebben moeite met snel aanpassen aan alle veranderingen op het gebied van mobiele telefonie en mobiele telefoons. Het is wel belangrijk voor senioren om goed bereikbaar te zijn en het is ook cruciaal bij het onderhouden van een rijk sociaal leven. Daarom is er bij Senifone veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een smartphone die gemakkelijk gebruikt kan worden door senioren. Zowel de hardware als de software is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig te bedienen telefoon zonder tierelantijnen. De Senifone ONE is ontwikkeld met grote knoppen, eenvoudige versies van software en een intuïtief systeem waar je gemakkelijk mee overweg kunt. Voor meer informatie over de telefoons of hulp bij installatie kan de klantenservice van Senifone.nl direct worden benaderd via de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Senifone. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Senifone zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Senifone. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Senifone

Senifone

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.