5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Defunc

Defunc werd in 2015 opgericht in Stockholm, Zweden, en is gespecialiseerd in de creatie van audioproducten zoals oordopjes en luidsprekers. Het merk is gebaseerd op het principe van het combineren van design met functionaliteit, wat wordt weerspiegeld in de naam (‘design’ + ‘functie’ = Defunc). Defunc wil het proces van het kiezen van audioproducten voor consumenten vereenvoudigen door zich te richten op een doelgericht ontwerp en duidelijk gedefinieerde productfuncties. Het bedrijf is opgericht door ondernemer Johan Wahlbäck, die het voor consumenten gemakkelijker wilde maken om door de complexe markt van oortelefoons te navigeren. Het initiële productassortiment van Defunc bestond uit vier verschillende modellen oortelefoons, elk ontworpen voor specifiek gebruik: MUZIEK, TALK, SPORT en HYBRID. Deze modellen werden aangeboden in verschillende prijsklassen voor verschillende budgetten. Het bereik van Defunc is sinds de oprichting aanzienlijk vergroot en het bedrijf is nu aanwezig in meer dan 35 markten wereldwijd. Het bedrijf is erkend voor zijn innovatieve benadering van audiotechnologie. Een opmerkelijk voorbeeld zijn hun DUO-luidsprekers, die uniek stereogeluid bieden via twee aansluitbare Bluetooth-eenheden. Daarnaast combineerde hun TRUE-model oortelefoons met een powerbank, om tegemoet te komen aan de steeds mobielere levensstijl van consumenten. Defunc werkte ook samen met gamers en ingenieurs van het KTH Royal Institute of Technology om gespecialiseerde MOBILE GAMING-oortjes te ontwikkelen. Het merk heeft zich ook gewaagd aan de ontwikkeling van draadloze multiroom Wi-Fi-luidsprekers, zoals het HOME-model, dat kwaliteitsgeluid combineert met interieurdesign-esthetiek. Defunc’s toewijding aan functionaliteit en stijl wordt verder benadrukt door samenwerkingen met YouTuber Vanoss, modemerk NA-KD en persbureau Dagens Nyheter.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Defunc. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van Defunc zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van Defunc. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Defunc

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Defunc.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.