5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Syrebo

Syrebo is gespecialiseerd in de ontwikkeling van revalidatierobotica, met als doel innovatieve revalidatiediensten te bieden aan mensen met een verminderde mobiliteit en functie. Syrebo is opgericht in 2017 en richt zich op hoogwaardige, betaalbare en levensveranderende revalidatieoplossingen voor thuis. Hun productassortiment omvat verschillende modellen robothandschoenen die zijn ontworpen voor verschillende revalidatiebehoeften, zoals de C10 Regrasp Revalidatiehandschoen, C11 Robothandschoenen, C12 Handtherapiehandschoenen en gespecialiseerde handschoenen voor kinderen. Het C10-model is ontworpen voor patiënten met een beroerte en heeft een zacht pneumatisch exoskelet dat licht en gemakkelijk te dragen is. Het C11-model, uitgebreid met een spelmodus, biedt geavanceerde vingerspiegeltraining en unieke statische stretching om patiënten met een beroerte te helpen hun vingerfunctie terug te krijgen. Het C12-model heeft meer vermogen, een draadloze datahandschoen en meerdere trainingsmodi, waardoor het geschikt is voor zowel ouderen als kinderen om de handfunctie te herstellen. De producten van Syrebo worden sterk aanbevolen door therapeuten vanwege hun instelbare krachtniveaus, veiligheid, comfort en gemak. De missie van het bedrijf ligt besloten in de naam “SYREBO”, waarbij “SY” staat voor systeem, “RE” voor revalidatie en “BO” voor robot, wat duidt op de toewijding aan een volledig revalidatie-robotsysteem.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Syrebo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Syrebo met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Syrebo een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Syrebo deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Syrebo kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Syrebo laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Syrebo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Syrebo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.