5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Happy Kido

HappyKido is een online winkel gespecialiseerd in sensorische producten voor kinderen, met een focus op zelfontwikkeling en verbeterd welzijn. Het bedrijf biedt een reeks producten die zijn ontworpen om sensorische stimulatie en comfort te bieden, zoals de Sensorische Slaaptunnel en de Sensorische Body Sock. Deze producten zijn gericht op het creëren van een gevoel van veiligheid en rust voor kinderen, met name voor kinderen die moeite hebben met ontspannen of slapen. HappyKido benadrukt de veiligheid en kwaliteit van haar producten en merkt op dat alle artikelen een CE-markering hebben, waardoor ze voldoen aan de veiligheidsnormen van de EU. Voor het gemak kunnen de producten ook in de wasmachine gewassen worden. Een onderscheidend kenmerk van HappyKido’s aanbod is een proefperiode van 14 dagen, waarin klanten producten kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn, wat het vertrouwen van het bedrijf in zijn productassortiment benadrukt. Naast hun sensorische producten heeft HappyKido ook een actieve blog, met bronnen en informatie over verschillende onderwerpen met betrekking tot ouderschap, zoals omgaan met emotionele en cognitieve ontwikkelingsproblemen, omgaan met gedrag bij hoogbegaafde kinderen en omgaan met driftbuien bij peuters. Dit educatieve aspect van het bedrijf gaat verder dan alleen de verkoop van producten en heeft als doel ouders en verzorgers in bredere zin te ondersteunen. HappyKido positioneert zichzelf als een hulpbron voor bijna 10.000 Nederlandse en Vlaamse gezinnen, wat duidt op een aanzienlijk klantenbestand in deze regio’s. Op de website van het bedrijf kan men zich aanmelden voor een nieuwsbrief met updates over nieuwe producten en ontwikkelingen, wat duidt op voortdurende innovatie en uitbreiding van hun productlijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Happy Kido. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Happy Kido om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Happy Kido.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Happy Kido

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Happy Kido.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.