5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Emmi Nail

In de webshop van Emmi Nail staat alles in het teken van mooie en gedecoreerde nagels. Het assortiment bestaat uit allerlei materialen, attributen en natuurlijk nagellakken om je eigen nagels op een professionele manier te verzorgen. Door de opkomst van tutorials op sociale media is het lakken van nagels op een creatieve manier weer helemaal hip. De webshop van Emmi Nail zorgt voor hoogwaardige producten waardoor deze lang meegaan. Tegelijkertijd letten zij op een lage en eerlijke prijs voor de producten. Omdat je vaak veel verschillende kleuren en typen nagellak in je verzameling wilt hebben, is het wel fijn als je deze voor een redelijke prijs kunt aanschaffen. Voor startende nagellak liefhebbers die niet precies weten wat ze moeten kopen, heeft Emmi Nail een handige oplossing bedacht. Ze hebben starterkits samengesteld waar werkelijk alles inzit wat je zou kunnen bedenken wat je nodig kunt hebben om te starten met het lakken en verzorgen van je eigen nagels.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Emmi Nail. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Emmi Nail maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Emmi Nail, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Emmi Nail. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Emmi Nail als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Emmi Nail

Emmi Nail

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.